Producten » Laurence Delvallez

Laurence Delvallez

Hype-O-Dream collectie 
Speciaal voor het 5-jarig bestaan van het Hype-O-Dream festival heeft Laurence een festivalcollectie ontworpen met als thema 'Venetië'. Deze kleurrijke collectie shop je voor kleine prijzen!
Haast je, want op = op!

OCEAN collectie
De Ocean-collectie wordt getypeerd door ijzige tinten blauw en roze en het gebruik van mat zilver, die de koele kleurschakeringen van de zee over moeten brengen. Bijzondere en rijke materialen, die korte metten maken met de huidige trend van het minimalisme. Er is geëxperimenteerd met textiel, door stukken stof te vermaken tot linten en te integreren in armbanden. Deze dynamiek en beweging komt terug in zowat alle sieraden van deze collectie, of het nu een ketting met kristallen staafjes is, of een oorbel gemaakt van echte parels. “Er zijn nooit twee dezelfde van; dat geeft energie aan het juweel.”

SAND collectie
Voor de Sand-collectie liet Laurence zich leiden door een scala aan inspiraties, afkomstig uit de mode- en de kunstwerelden. Het moodboard bevatte onder meer referenties naar de fashionshow van modemerk Chloé van vorig jaar die gedomineerd werd door zachte bruintinten, maar ook foto’s in warme sepiatonen van lmsterren als Brigitte Bardot uit de jaren 60. Daarnaast zijn er vormen gehamerd of geborsteld: dat geeft karakter aan het juweel én de drager.


    Loading...